Heel leuk nieuws! Wij gaan vanuit het Mgr. Schrijnenhuis aan de Oliemolenstraat 60 werken. Een prachtig gebouw dat ooit is gebouwd als retraitehuis voor jonge vrouwen en meisjes. In het retraitehuis konden zij zich enkele dagen terugtrekken voor bezinning op vraagstukken rond mens, maatschappij en kerk. Het Mgr. Schrijnenhuis is gebouwd in 1933.

Door de jaren heen heeft het gebouw steeds andere functies gekregen en sinds 2016 verhuurt Superstudios er kantoorruimtes. Er zijn nu allerlei verschillende bedrijven gevestigd, die elkaar hier vinden en inspireren. Voor ons voelt het bij binnenkomst telkens weer als thuiskomen. Het gebouw behoort samen met het Stadhuis en het SCHUNCK* Glaspaleis tot de drie meest bekende werken van architect Peutz.

De sfeervolle lobby
Het uitzicht vanuit ons kantoor op de tuin
Werkplekken in de lobby
Het is geweldig om met Katja samen te werken. Ze is spontaan, ze heeft humor en heeft een hele warme persoonlijkheid. In haar expertise als tekstschrijver en communicatieadviseur heeft ze naast een groot inlevingsvermogen ook de nodige vakkundigheid. Als fotograaf is Katja voor mij een perfecte aanvulling. Ze weet waar ik het over heb als het gaat om beeldcommunicatie. Onze expertises vullen elkaar heel mooi aan. We verstaan elkaar snel en dat maakt het heel prettig om samen te werken. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat we samen een kantoor delen: Two girls on a mission.
Sirella DieterenLa Sirel I Creatieve Fotografie & Design

© Huijsmans & Megens – Cookies