Iedereen kan schrijven? Ja natuurlijk kan (bijna) iedereen schrijven. Woorden achter elkaar plakken en klaar! Bij ons gaat het er toch iets anders aan toe. We schrijven, herschrijven, redigeren, schrappen en brengen structuur in teksten. Net zolang tot de tekst klopt. En dat is pas wanneer de tekst prettig leest, met een logische opbouw, korte actieve zinnen, een aantrekkelijke kop en zonder spelfouten. We noemen dat toveren met teksten, iets waar we zelf heel blij van worden. En onze klanten met het resultaat!

Waar helpen we onze opdrachtgevers mee?

Voor onze opdrachtgevers schrijven we onder andere teksten voor nieuwsbrieven, persberichten, rapporten, communicatieplannen, sociale media, websites, voice-overs voor video. Daarnaast nemen we interviews af en schrijven we mooie verhalen over mensen en hun werk of hun passie. Neus al eens in onze portfolio. Hier vind je allerlei voorbeelden van teksten die we schreven. En, spreekt het je aan?

Waar kunnen we jou mee helpen?

Heb jij een nieuwe tekst nodig? Heb je een tekst die een beetje magie kan gebruiken? Of ben je geen ster in vreemde talen en moet jouw tekst vertaald worden naar Duits of Engels? Of andersom? De tijd die we nodig hebben, hangt af van wat je nodig hebt. Of van de kwaliteit van de bestaande tekst. Bel of e-mail ons, dan overleggen we even.

Katja heeft mij snel en adequaat geholpen korte, informatieve teksten te formuleren voor een app op basis van teksten die mijn collega’s en ik hadden samengesteld. Ik waardeer met name Katja’s flexibiliteit en geduld. Het opleveren van onze eerste teksten aan Katja werd door onvoorziene omstandigheden steeds uitgesteld. Katja bleef geduldig en heeft vervolgens zeer snel en overzichtelijk haar feedback geleverd op onze teksten. Een korte, krachtige, plezierige samenwerking.
Wendy KickenOpen Universiteit
De teksten die Katja voor mij heeft geschreven slaan de spijker op de kop en zorgen voor de best mogelijke basis voor een website. Bovendien heeft zij dit in een zeer kort tijdsbestek weten te realiseren. Mijn reddende engel!! Tijdens het hele proces is er duidelijke communicatie en aandacht voor de details (die je zelf vergeet). Ze verdiept zich in haar klanten en wat zij doen, willen en wensen. Een absolute aanrader dus!
Daisy Smissaert-BitterGewoon Daisy

© Huijsmans & Megens – Cookies