Communicatie

We denken graag met je mee over hoe communicatie kan helpen om je doel te bereiken. Het is verstandig om je doel(en) vast te leggen in een communicatieplan. Wanneer je weet wat je wilt bereiken, kun je de juiste strategie bepalen en kiezen voor de communicatiemiddelen die daarbij passen. We denken ook met je mee over welke toon bij jouw dienst of product past. Informeel of juist zakelijk? En wat past eigenlijk bij jou? Dat is ook belangrijk. Je bent zelf je belangrijkste visitekaartje! Lees verder.

Tekst

Geef ons een tekst en we maken ‘m beter leesbaar. Daarbij letten we uiteraard op het juiste gebruik van de Nederlandse taal en leestekens, maar op ook de manier waarop de tekst wordt gepresenteerd. Op de indeling en de koppen die je gebruikt. Maar ook op de hoeveelheid tekst, want meer is niet altijd beter. Zeker voor websites zijn compacte teksten heel belangrijk.¬†Lees meer.

 

Vertalingen

We helpen je graag met het vertalen van teksten naar Engels en Duits. Of vanuit het Engels en Duits naar het Nederlands. We zorgen ervoor dat de teksten aantrekkelijk blijven in de andere taal en zijn daarin zeer zorgvuldig. Daarnaast leveren we snel resultaat: afhankelijk van de hoeveelheid tekst, gaan we er binnen een dag mee aan de slag. Lees meer.

Organisatie

Heb je een briljant idee voor een bijeenkomst, maar heb je onvoldoende tijd om het te organiseren? Wij kunnen je helpen met de organisatie, de productie van communicatiemiddelen en gehele communicatie rondom het event. Lees meer.