Redigeren bestaande tekst

huijsmans-megens-tekst-schrijven-redigerenGeef ons een tekst en we maken ‘m beter leesbaar. Daarbij letten we uiteraard op het juiste gebruik van de Nederlandse taal en leestekens, maar op ook de manier waarop de tekst wordt gepresenteerd. Op de indeling en de koppen die je gebruikt. Maar ook op de hoeveelheid tekst, want meer is niet altijd beter. Zeker voor websites zijn compacte teksten heel belangrijk.

 

Tarief redigeren

Voor tekstredactie rekenen we 67,50 per uur. Hiervoor redigeren we tussen de 600 en 1.500 woorden. De hoeveelheid is met name afhankelijk van wat er moet gebeuren en hoe correct en begrijpelijk de tekst (al) is. Wil je vooraf graag weten hoeveel het gaat kosten? Geen probleem. Mail ons je tekst en we maken een vrijblijvende offerte.

 

Schrijven nieuwe tekst

We schrijven teksten voor onder meer nieuwsbrieven, folders, boeken, persberichten en websites. Als we webteksten schrijven, dan doen we dat meestal op basis van een interview. We willen graag weten wie jouw doelgroep is en wat jouw product of dienst inhoudt. En vooral ook hoe het zich onderscheidt van soortgelijke producten of diensten. Samen zoeken we ook naar de toon en stijl van de teksten: wat past het beste bij jouw onderneming. Daarbij zijn we ook geïnteresseerd in jou: wie ben je en wat drijft je? Welke stijl past bij jou? In maximaal een uur stellen we alle vragen die nodig zijn om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van de benodigde inhoud. Daarmee gaan we vervolgens aan de slag.

 

Tarief schrijven nieuwe tekst

Voor het interview hanteren we 50,00 euro. Vervolgens 77,50 euro per uur voor het schrijven van nieuwe teksten. Per uur schrijven we circa 500 woorden (1 A4’tje). Dat is mede afhankelijk van het onderwerp. We kunnen je daar vooraf wel een indicatie van geven. Overigens kunnen we – als we weten waarover de tekst moet gaan –  ook een vaste prijsafspraak maken. Dan weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

 

Prijzen zijn exclusief btw.