Sinds 2013 werken we in opdracht van gemeente Heerlen en woningcorporatie Weller voor Maankwartier. Een super mooie opdracht met – naast veel uitdagingen – ook tal van hoogtepunten. Een ervan was de opening van het nieuwe station in het hart van Maankwartier op maandagochtend 5 augustus om 05.00 uur. Voor de gemeente coördineerden we de communicatie (on- en offline) en de organisatie. Natuurlijk stond ik om 04.50 uur op het Spoorplein. Een moment dat ik niet wilde missen. En ik stond daar niet alleen!

Samen met Ger Houben van de NS het eerste kopje koffie in de StationsHuiskamer van NS - foto La Sirel.
Vanaf de Hoppenhof, samen met Sirella (La Sirel) die de foto's maakte van de opening.
Op maandag 5 augustus maakten we een korte impressie van het nieuwe station (door Submedia Producties)
Omdat de route door Maankwartier nog niet voor iedereen bekend is, maakten we vooraf al een korte video over de vele nieuwe routes naar het Spoorplein (door Submedia Producties)
Katja is een betrokken en hardwerkende communicatieprofessional. Ze zet zich met hart en ziel in voor haar projecten. Haar betrokkenheid reikt verder dan je zou mogen verwachten. Ze is kundig en recht door zee. Als je met haar samenwerkt, leer je haar stijl waarderen. Een goede kracht, met veel kennis op het gebied van communicatie en het organiseren van evenementen.
Krista Wauben-PoulissenCorporate Communicatie en Marketing Adviseur bij Weller

© Huijsmans & Megens – Cookies