Vroeger slingerde de Caumerbeek door heel Heerlen. Begin jaren zeventig werd ongeveer acht kilometer van de beek overkluisd, in een buis onder de grond gestopt en daardoor aan het zicht van Heerlen onttrokken.  Gemeente Heerlen en Waterschap Roer en Overmaas hebben de Caumerbeek weer zichtbaar gemaakt. Redenen? Vanwege de betere waterkwaliteit in de Caumerbeek en Geleenbeek, betere werking van de rioolwaterzuivering, het stimuleren van de flora en fauna en bieden van meer recreatiemogelijkheden.

In 2014 en 2015 verzorgden we in opdracht van de Gemeente Heerlen en het Waterschap een deel van de communicatie.

We zorgden voor de afstemming met de communicatieafdelingen, de content op de website (en de aansturing van de webbouwer), het schrijven van persberichten en de organisatie van mijlpalen. Ook waren we mede-ontwikkelaar van de Waterbeleefroute Caumerbeek: een fietstocht van 27 kilometer langs zowel de Caumerbeek als de Geleenbeek.

Website: www.caumerbeek.nl

Katja is een enorm fijne persoonlijkheid om mee samen te werken. Zij heeft ons perfect ondersteund in de communicatie, bij openingshandelingen en met het opstellen van persberichten voor het project 'Caumerbeek Zichtbaar Natuurlijk'. Zij doet wat ze moet doen, komt haar afspraken na, je kunt met een gerust hart zaken aan haar overlaten. Ik kan haar dan ook zeer aanbevelen.
Ingeborg Helsenprojectondersteuner gemeente Heerlen

© Huijsmans & Megens – Cookies