Waar komt de naam Maankwartier eigenlijk vandaan? Waar vind je alle planeten en waar staat één van ’s werelds mooiste schemerlampen? En is het écht zo bijzonder om in Maankwartier te wonen? Zomaar een aantal vragen waarop je het antwoord kunt vinden in de Maankwartier Tour: in Nederlands, Duits en Engels!

De tour is een gedrukte plattegrond met QR-codes die verwijzen naar video’s met uiteenlopende, leuke weetjes en interessante achtergrondinformatie. De verhalen worden onder meer verteld door Michel Huisman, kunstenaar en uitvinder van Maankwartier. Samen met Submedia Producties zorgden we voor de 18 video’s, teksten, vertalingen naar Duits en Engels en de promotie. Super trots op het resultaat.

In opdracht van gemeente Heerlen
Foto: door La Sirel

Tijdens de opnames
Op het Maanplein
Thuis bij een van de bewoners
Tour in 3 talen
Tijdens de opnames
Bovenin de Heliostaat
Katja verzorgde in opdracht van de gemeente Heerlen de communicatie over de opgraving op het Raadhuisplein in Heerlen. Vanuit deze opdracht heb ik Katja leren kennen als een betrokken, kundige en proactieve professional. Ze denkt mee over de beste aanpak en oplossingen en beschikt over een goed netwerk van samenwerkingspartners om allerlei communicatieaspecten in te kunnen zetten. Ik kijk met veel plezier terug op de samenwerking én het resultaat!
Sandra UijlenbroekProjectleider gemeente Heerlen

© Huijsmans & Megens – Cookies