Ken je dat? Dat je wel eens voor een bepaalde organisatie zou willen werken? Ik had dat bij het ziekenhuis. Wilde daar graag eens een kijkje nemen achter de schermen. Ik was vooral benieuwd naar hoe dat is: werken bij een organisatie waar mensen meestal niet voor hun plezier naartoe gaan. Maar waar alles op alles wordt gezet, om ervoor te zorgen dat je er wel weer blij vandaan gaat. En nu mag ik! Ik mag voor Zuyderland Medisch Centrum werken #happy!

Inspireren met verhalen

Tijdens een inspiratiesessie op 10 december in VUE Kerkrade werd aan alle managers van Zuyderland de nieuwe koers ‘Zuyderland, De Zorg van je Leven’ gepresenteerd. Niet met saaie powerpoint-presentaties en slaapverwekkende strategieën. Maar wel met heel persoonlijke live verhalen van de zes bestuursleden. Afgewisseld met drie mooie videoportretten van medewerkers op het grootste witte doek van Nederland. Stuk voor stuk zeer inspirerend. De afdeling communicatie werd achteraf overspoeld met complimenten, omdat zoiets niet eerder bij Zuyderland was gedaan. We mochten de afdeling meehelpen met de organisatie en communicatie.

Daarnaast schrijven we voor de afdeling Kwaliteit & Veiligheid het communicatieplan voor het NIAZ-accreditatietraject. De accreditatie vindt plaats in de week van 23 november 2020.

 

Weller heeft Katja ingehuurd voor de communicatie voor het project Maankwartier. Katja beschikt over verschillende kwaliteiten. Zo beschikt ze over een 'hands-on-mentaliteit', bijt zich vast in communicatievraagstukken en zorgt zelfstandig en in samenwerking met anderen voor gedragen en passende oplossingen. Ze is goed thuis in het beheer van websites en social media. En: een prettige persoonlijkheid om mee te werken die met toewijding haar werk doet.
Christion CornipsBestuursadviseur Weller

© Huijsmans & Megens – Cookies